Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesień zbliża się dużymi krokami,a z nią wszelkie przeziębienia,katary i inne cuda,warto się zabezpieczyć.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9578
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1101
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4438
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 205
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20872
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9578
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1101
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4438
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 205
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20872
Składniki
Czosnek obrać wymyć i przepuścić przez praskę,dodać wyciśnięty sok z cytryn,miód i wodę dokładnie wymieszać i przelać do słoika,wstawić do lodówki na dobę,następnie przelać przez sitko,czosnek wyrzucić a miksturę przechowywać w zamkniętym słoiku w lodówce. Dorośli 3 razy dziennie x po łyżce a w chorobie co 4 godz.po łyżce. Dzieci 2 łyżeczki na pół szkl.wody 3 x dziennie. Wzmacnia odporność i dzieci mniej chorują. Polecam Przepis dostałam od dziewczyn z grup kulinarnych.