Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowa kawa na eleganckie przyjęcie
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34176
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1385
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113613
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34176
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1385
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113613
Składniki
Do filiżanki wsypałam łyżeczkę kawy rozpuszczalnej, łyżeczkę cukru i zalałam gorącą wodą do połowy wysokości naczynia. Do tego wlałam 25 ml ciemnego rumu i 2 krople aromatu rumowego. Na wierzch nałożyłam gałkę lodów śmietankowych i posypałam startą czekoladą.