Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
spolszczona wersja indyjskiego lassi :)
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2148
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 7098
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1156
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2148
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 7098
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1156
Składniki
Śliwki odpeskowuję. Kroję na ćwiartki. Z jabłek usuwam gniazda nasienne i kroję. Nasiona wanilii wyskrobuję i mieszam z mlekiem. Dodaję jogurt, miód i sól. Liście mięty myję, osuszam papierem i rwę. Wszystko blenduję na gładką masę.