Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
spolszczona wersja indyjskiego lassi :)
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 204
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 335
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 204
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 335
Składniki
Śliwki odpeskowuję. Kroję na ćwiartki. Z jabłek usuwam gniazda nasienne i kroję. Nasiona wanilii wyskrobuję i mieszam z mlekiem. Dodaję jogurt, miód i sól. Liście mięty myję, osuszam papierem i rwę. Wszystko blenduję na gładką masę.