Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na dworze wciąż chłodno , dlatego po powrocie ze spaceru proponuję rozgrzewającą herbatkę.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8681
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 610
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8681
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 610
Składniki
Herbatę lub saszetkę umieścić w kubku do zaparzania lub czajniczku.
Zagotować wodę i 11/2 szklanki zalać przygotowaną herbatę,dodać gożdziki.
Przykryć i pozostawić do zaparzenia na 5 min.
Dodać syrop z pigwy wraz z owocami.
Dodać łyżeczkę miodu oraz konfiturę malinową ,wymieszać.
Nalać do kubka .Smacznego.