Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na dworze wciąż chłodno , dlatego po powrocie ze spaceru proponuję rozgrzewającą herbatkę.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 159
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1877
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14636
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19699
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 159
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1877
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14636
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19699
Składniki
Herbatę lub saszetkę umieścić w kubku do zaparzania lub czajniczku.
Zagotować wodę i 11/2 szklanki zalać przygotowaną herbatę,dodać gożdziki.
Przykryć i pozostawić do zaparzenia na 5 min.
Dodać syrop z pigwy wraz z owocami.
Dodać łyżeczkę miodu oraz konfiturę malinową ,wymieszać.
Nalać do kubka .Smacznego.