Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna odmiana dla tradycyjnych owocowych soków. Doskonale prezentuje się w dzbanku z cytryna i świeżą miętą na każdej domowej imprezie, ale przede wszystkim jest Pyszny!
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 248
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 280
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 167
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 133
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 2376
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 248
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 280
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 167
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 133
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 2376
Składniki
Liście mięty(mogą być z łodygami) zalać 5 l wrzącej wody z 5 torebkami kwasu cytrynowego i odstawić na 2 doby.
Następnie odcedzić i wyrzucić liście a do wywaru dodać na 1,5 l soku 1 kg cukru(ja dodałam 3 kg cukru). Wszystko zagotować i gorące przelać do butelek.