Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna odmiana dla tradycyjnych owocowych soków. Doskonale prezentuje się w dzbanku z cytryna i świeżą miętą na każdej domowej imprezie, ale przede wszystkim jest Pyszny!
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10436
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336778
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4356
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423804
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10436
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336778
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4356
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423804
Składniki
Liście mięty(mogą być z łodygami) zalać 5 l wrzącej wody z 5 torebkami kwasu cytrynowego i odstawić na 2 doby.
Następnie odcedzić i wyrzucić liście a do wywaru dodać na 1,5 l soku 1 kg cukru(ja dodałam 3 kg cukru). Wszystko zagotować i gorące przelać do butelek.