Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesień to czas kiedy szczególnie powinniśmy wspomóc odporność organizmu. Aby zmniejszyć ryzyko przeziębień i infekcji warto sięgnąć po naturalne probiotyki np. kiszonki oraz owoce i warzywa, które bogate są w witaminę C.
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 67
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 65
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 81
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 39
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 67
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 65
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 81
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 39
Składniki
Wszystkie owoce dokładnie umyj i osusz.
Pomarańczę obierz i podziel na mniejsze części. Jabłko pokrój na ćwiartki i pozbądź się gniazd nasiennych.
Do misy blendera wrzuć banana, pomarańcze, jabłko i wlej sok z kiszonej kapusty. Całość dokładnie zblenduj i przelej do szklanki.