Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesień to czas kiedy szczególnie powinniśmy wspomóc odporność organizmu. Aby zmniejszyć ryzyko przeziębień i infekcji warto sięgnąć po naturalne probiotyki np. kiszonki oraz owoce i warzywa, które bogate są w witaminę C.
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21445
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 144
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 284
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21445
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 144
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 284
Składniki
Wszystkie owoce dokładnie umyj i osusz.
Pomarańczę obierz i podziel na mniejsze części. Jabłko pokrój na ćwiartki i pozbądź się gniazd nasiennych.
Do misy blendera wrzuć banana, pomarańcze, jabłko i wlej sok z kiszonej kapusty. Całość dokładnie zblenduj i przelej do szklanki.