Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niespodziewanie pysznie wyszło:) a wydawało się, że takie zestawienie składników nie może się udać... przepis na 500ml
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18507
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7067
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30644
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18507
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7067
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30644
Składniki
Jarmuż myję, siekam i wrzucam do blendera. Pomarańczę sparzam, dokładnie obieram, kroję na mniejsze kawałki i wrzucam do blendera. Wlewam sok z pokrzywy i wodę kokosową. Blenduję ok. 30-40 sekund. Piję ze słomką, mieszam, bo jarmuż unosi się do góry :) Pychotka!