Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niespodziewanie pysznie wyszło:) a wydawało się, że takie zestawienie składników nie może się udać... przepis na 500ml
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 386
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 399
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 386
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 399
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Składniki
Jarmuż myję, siekam i wrzucam do blendera. Pomarańczę sparzam, dokładnie obieram, kroję na mniejsze kawałki i wrzucam do blendera. Wlewam sok z pokrzywy i wodę kokosową. Blenduję ok. 30-40 sekund. Piję ze słomką, mieszam, bo jarmuż unosi się do góry :) Pychotka!