Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niespodziewanie pysznie wyszło:) a wydawało się, że takie zestawienie składników nie może się udać... przepis na 500ml
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4064
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11150
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6403
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5427
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13384
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5149
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4064
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11150
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6403
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5427
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13384
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5149
Składniki
Jarmuż myję, siekam i wrzucam do blendera. Pomarańczę sparzam, dokładnie obieram, kroję na mniejsze kawałki i wrzucam do blendera. Wlewam sok z pokrzywy i wodę kokosową. Blenduję ok. 30-40 sekund. Piję ze słomką, mieszam, bo jarmuż unosi się do góry :) Pychotka!