Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy syrop miętowy to idealny dodatek do wody lub herbaty. Zrobisz go z zaledwie kilku składników, genialnie orzeźwia, będzie dużo smaczniejszy niż opcje dostępne w sklepach. Przepis pochodzi z 515. odcinka programu "Ewa gotuje".
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 30714
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9672
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2163
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4160
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 874
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 30714
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9672
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2163
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4160
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 874
Składniki
Miętę wrzucić do garnka z wodą. Zagotować.
Wyłączyć kuchenkę i zostawić w wodzie na kilka minut. Miętę wyłowić i odcisnąć na sicie.
Posłodzić cukrem trzcinowym. Wlać sok z cytryn. Zagotować i rozlać do wyparzonych butelek.