Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surowa dynia jest cennym i tanim warzywem zwłaszcza w okresie jesienno-zimowym. - ma mnóstwo witaminy A oraz witaminy C i E. - wzmacnia układ odpornościowy - obniża zachorowalność na raka - pielęgnuje skórę
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 331
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15101
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3052
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 331
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15101
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3052
Składniki
W ciepłej (ale nie w gorącej) wodzie rozmieszać miód.Odstawić. Dynię , jabłko , marchewkę , banany i imbir obrać i pokroić na mniejsze kawałki. Przepuścić przez sokowirówkę lub wyciskarkę owoców . Dodać wodę z miodem i sok z cytryny. Wymieszać. Przelać do szklanek lub słoiczków.