Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surowa dynia jest cennym i tanim warzywem zwłaszcza w okresie jesienno-zimowym. - ma mnóstwo witaminy A oraz witaminy C i E. - wzmacnia układ odpornościowy - obniża zachorowalność na raka - pielęgnuje skórę
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 65
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 42
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 70
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 371
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2588
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 65
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 42
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 70
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 371
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2588
Składniki
W ciepłej (ale nie w gorącej) wodzie rozmieszać miód.Odstawić. Dynię , jabłko , marchewkę , banany i imbir obrać i pokroić na mniejsze kawałki. Przepuścić przez sokowirówkę lub wyciskarkę owoców . Dodać wodę z miodem i sok z cytryny. Wymieszać. Przelać do szklanek lub słoiczków.