Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koktajl owocowo-warzywny na bazie kefiru
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 289
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 140
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4959
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2330
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 289
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 140
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4959
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2330
Składniki
Jabłko i kiwi obieramy i kroimy na kawałki, imbir obieramy i kroimy. Do kefiru dodajemy kiwi i jabłko, dorzucamy szpinak i imbir, dosypujemy otręby i siemię. Wszystko razem miksujemy, dolewając wodę (ilość wody dobieramy do własnych preferencji odnośnie konsystencji). Koktajl jest orzeźwiający, polecam na jesienną chandrę :)