Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koktajl owocowo-warzywny na bazie kefiru
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
Jabłko i kiwi obieramy i kroimy na kawałki, imbir obieramy i kroimy. Do kefiru dodajemy kiwi i jabłko, dorzucamy szpinak i imbir, dosypujemy otręby i siemię. Wszystko razem miksujemy, dolewając wodę (ilość wody dobieramy do własnych preferencji odnośnie konsystencji). Koktajl jest orzeźwiający, polecam na jesienną chandrę :)