Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koktajl owocowo-warzywny na bazie kefiru
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 93
Dziś do pracy.
Odsłon: 118
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 129
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15394
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 303
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 93
Dziś do pracy.
Odsłon: 118
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 129
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15394
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 303
Składniki
Jabłko i kiwi obieramy i kroimy na kawałki, imbir obieramy i kroimy. Do kefiru dodajemy kiwi i jabłko, dorzucamy szpinak i imbir, dosypujemy otręby i siemię. Wszystko razem miksujemy, dolewając wodę (ilość wody dobieramy do własnych preferencji odnośnie konsystencji). Koktajl jest orzeźwiający, polecam na jesienną chandrę :)