Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś poleca się mój nowy chlebek który wymyśliłam, chcecie przepis więc zapraszam na blog pod podanym linkiem
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 192
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2292
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 149
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 195
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 192
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2292
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 149
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 195
Składniki
Wszystkie składniki dodać do miski i wymieszać, pozostawić na 30 minut w ciepłe miejsce pod ściereczką aby podrosło
Gdy ciasto wyrosło kolejny raz je zamieszać a następnie przełożyć do przygotowanej blaszki 35/12 i znowu postawić do wyrośnięcia. Po wyrośnięciu wstawić do nagrzanego piekarnika ustawionego na 200 stopni i piec 55- 60 minut
Swojski chlebek można zajadać kto z czym ma ochotę