Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś poleca się mój nowy chlebek który wymyśliłam, chcecie przepis więc zapraszam na blog pod podanym linkiem
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11969
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16504
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5313
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11969
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16504
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5313
Składniki
Wszystkie składniki dodać do miski i wymieszać, pozostawić na 30 minut w ciepłe miejsce pod ściereczką aby podrosło
Gdy ciasto wyrosło kolejny raz je zamieszać a następnie przełożyć do przygotowanej blaszki 35/12 i znowu postawić do wyrośnięcia. Po wyrośnięciu wstawić do nagrzanego piekarnika ustawionego na 200 stopni i piec 55- 60 minut
Swojski chlebek można zajadać kto z czym ma ochotę