Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś poleca się mój nowy chlebek który wymyśliłam, chcecie przepis więc zapraszam na blog pod podanym linkiem
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21604
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 145
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 322
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 438
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21604
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 145
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 322
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 438
Składniki
Wszystkie składniki dodać do miski i wymieszać, pozostawić na 30 minut w ciepłe miejsce pod ściereczką aby podrosło
Gdy ciasto wyrosło kolejny raz je zamieszać a następnie przełożyć do przygotowanej blaszki 35/12 i znowu postawić do wyrośnięcia. Po wyrośnięciu wstawić do nagrzanego piekarnika ustawionego na 200 stopni i piec 55- 60 minut
Swojski chlebek można zajadać kto z czym ma ochotę