Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest dość pracochłonny ale smaczny . Chleb z gara chodź raz każdy z nas musi upiec .
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 62
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4556
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 719
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 315
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14624
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 62
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4556
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 719
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 315
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14624
Składniki
Wszystko razem wkładamy do jednej miski i mieszamy łyżką . odstawiamy na 30 minut do wyrośnięcia . Ponownie zagnieść ciasto i ponownie zostawić go na 30 minut do wyrośnięcia . Nagrzać piekarnik wraz z garnkiem ,może być naczynie żaroodporne z przykrywką w 220 ° C do gorącego wrzucić ciasto i przykryć . Wstawić do piekarnika i piec w temperaturze 200 ° C przez około 35 minut . Potem zdjąć pokrywkę i piec jeszcze około 30 minut ( do zrumienienia ) . // garnek o średnicy ø 21 cm , może być naczynie żaroodporne //