Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 minut. Świetnie nadaje się do przygotowania zwykłych kanapek, jak i tostów. Chleb z mąki bambusowej mogą jeść także osoby będące na diecie ketogenicznej.
Keksówka 28 × 15 cm
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11829
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16016
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5060
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11829
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16016
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5060
Składniki
Zmieszaj ze sobą siemię lniane, babkę jajowatą, mąkę bambusową, proszek do pieczenia i sól.
Jajka wbij do miski, dodaj do nich kefir, oliwę i suche składniki. Wszystko zmiksuj do połączenia składników.
Gotowe ciasto przełóż do keksówki (28 × 15 cm) wyłożonej papierem do pieczenia i odstaw na 10 minut.
Piecz w piekarniku nagrzanym do 170 stopni Celsjusza przez 45-50 minut.