Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny chleb z mąki migdałowej sprawdzi się nie tylko na diecie. Smakuje rewelacyjnie i każdy będzie pod wrażeniem jego smaku. Przygotowanie migdałowego chleba jest proste. Nie trzeba wyrabiać ciasta i czekać, aż wyrośnie. Wystarczy wymieszać składniki, przełożyć do formy i wstawić do piekarnika.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 656
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 36
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 198
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 329
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 132
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4611
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 656
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 36
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 198
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 329
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 132
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4611
Składniki
Na początek wszystkie suche składniki wsyp do naczynia i dobrze wymieszaj. Jajka wbij do drugiego naczynia, dodaj ser, dokładnie wymieszaj do połączenia. Składniki obu misek połącz i wymieszaj do uzyskania jednolitej konsystencji. Gotową masę przełóż do podłużnej foremki. Możesz dla wygody wyłożyć ją papierem do pieczenia. Rozgrzej piekarnik do temperatury 180 stopni, góra/dół. Po osiągnięciu odpowiedniej temperatury wstaw formę na około jedną godzinę. Piecz chleb do suchego patyczka, aż będzie ładnie zarumieniony. Gotowy chleb wyciągnij z piekarnika i pozostaw w formie na ok. 10- 15 minut, następnie wyciągnij z formy, trzymając za wystający papier do pieczenia, na kratkę kuchenną i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.