Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na ten chleb znalazłam w internecie , bardzo mi się spodobał, jest bardzo prosty w wykonaniu, polecam wszystkim dopiero co zaczynających przygodę w kuchni.
Pasztet z pieczonego kalafiora z ciecierzycą
Odsłon: 51
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 85
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 113
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 94
Pasztet z pieczonego kalafiora z ciecierzycą
Odsłon: 51
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 85
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 113
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 94
Składniki
Drożdże zasyp cukrem i poczekaj aż się rozpuszczą, a następnie dodaj do nich wodę, sol, zamieszaj, dodaj otręby i mąkę, wszystko razem porządnie wymieszaj, odstaw, po 5 minutach znowu zmieszaj i...........
tak mieszaj co 5 minut przez 3 razy.
Ciasto wyłóż na dużą brytfannę posmarowaną olejem.
Piec w piekarniku o temp. 200'C przez około 1 godz. i 15 minut. Smacznego !!!
;-D