Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na ten chleb znalazłam w internecie , bardzo mi się spodobał, jest bardzo prosty w wykonaniu, polecam wszystkim dopiero co zaczynających przygodę w kuchni.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35710
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1210
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1758
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6015
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35710
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1210
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1758
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6015
        
        
                Składniki
Drożdże zasyp cukrem i poczekaj aż się rozpuszczą, a następnie dodaj do nich wodę, sol, zamieszaj, dodaj otręby i mąkę, wszystko razem porządnie wymieszaj, odstaw, po 5 minutach znowu zmieszaj i...........
tak mieszaj co 5 minut przez 3 razy.
Ciasto wyłóż na dużą brytfannę posmarowaną olejem.
Piec w piekarniku o temp. 200'C przez około 1 godz. i 15 minut. Smacznego !!!
;-D