Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8582
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3031
Polecam.
Odsłon: 1817
Polecam.
Odsłon: 522
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8582
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3031
Polecam.
Odsłon: 1817
Polecam.
Odsłon: 522
Składniki
Wszystkie suche składniki wymieszać. Jajka ubić do białości. Wsypać suche składniki i zamieszać, potem miksować przez około 2 minuty na średnich obrotach. Ciasto przelać do małej formy na keks, wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w nagrzanym piekarniku w 190 stopniach przez 15 minut. Następnie zmniejszyć temperaturę do 170 stopni i piec jeszcze przez 25 minut. Po upieczeniu zostawić w piekarniku do wystudzenia. SMACZNEGO!