Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne zapiekanki z ulubionymi dodatkami polane ketchupem i sosem czosnkowym, posypane zieloną cebulką. Idealne na kolację, czy jako przekąska na imprezę
Polecam.
Odsłon: 537
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 455
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 315
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 46
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 778
Polecam.
Odsłon: 537
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 455
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 315
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 46
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 778
Składniki
Pieczarki umyć, obrać, pokroić w plasterki i usmażyć na maśle. Bagietkę przekroić wzdłuż na pół. Na bagietkach położyć usmażone pieczarki, kawałki szynki, plasterki ogórka kiszonego, posypać startym serem, na to położyć plastry sera wędzonego. Piec w piekarniku w 180st ok 5-8 min. W tym czasie można posiekać szczypiorek i przygotować sos czosnkowy: wymieszać majonez z jogurtem, startym czosnkiem, solą, pieprzem i ziołami. Upieczone zapiekanki polać ketchupem, sosem czosnkowym i posypać szczypiorkiem. Smacznego!