Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne zapiekanki z ulubionymi dodatkami polane ketchupem i sosem czosnkowym, posypane zieloną cebulką. Idealne na kolację, czy jako przekąska na imprezę
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10174
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2800
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1910
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 735
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 4010
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10174
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2800
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1910
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 735
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 4010
Składniki
Pieczarki umyć, obrać, pokroić w plasterki i usmażyć na maśle. Bagietkę przekroić wzdłuż na pół. Na bagietkach położyć usmażone pieczarki, kawałki szynki, plasterki ogórka kiszonego, posypać startym serem, na to położyć plastry sera wędzonego. Piec w piekarniku w 180st ok 5-8 min. W tym czasie można posiekać szczypiorek i przygotować sos czosnkowy: wymieszać majonez z jogurtem, startym czosnkiem, solą, pieprzem i ziołami. Upieczone zapiekanki polać ketchupem, sosem czosnkowym i posypać szczypiorkiem. Smacznego!