Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Długi czas przygotowywania, ale wbrew pozorom bardzo prosty
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 206
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1318
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 585
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 206
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1318
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 585
Składniki
Wymieszaj wszystkie składniki, formę wyłóż papierem do pieczenia. Przełóż ciasto na chleb do formy, owiń folią i pozostaw na około 8 godzin.
Po 8 godzinach zdejmij folię, nagrzej piekarnik do 240°C i piecz chleb przez 15 minut, przez następne 35 minut piecz w 200°C.
Po upieczeniu pozostaw chleb do całkowitego ostygnięcia