Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Długi czas przygotowywania, ale wbrew pozorom bardzo prosty
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 24744
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9590
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2112
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4113
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 771
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 379
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 24744
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9590
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2112
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4113
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 771
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 379
Składniki
Wymieszaj wszystkie składniki, formę wyłóż papierem do pieczenia. Przełóż ciasto na chleb do formy, owiń folią i pozostaw na około 8 godzin.
Po 8 godzinach zdejmij folię, nagrzej piekarnik do 240°C i piecz chleb przez 15 minut, przez następne 35 minut piecz w 200°C.
Po upieczeniu pozostaw chleb do całkowitego ostygnięcia