Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy jedliście takie bułeczki na śniadanie lub kolacje? Bułki kajzerki faszerowane kurczakiem i warzywami w panierce. Bułeczki takie możemy również podać na różne uroczystości, będą Hitem na imprezach.
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 41
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 13
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 69
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5093
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 41
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 13
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 69
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5093
Składniki
1. Bułki kroimy na połowę i wycinamy otwór w każdej połowie bułki wyjmując środek.
2. Mięso kroimy w drobną kostkę, doprawiamy przyprawą gyros oraz solą i prużymy na rozgrzanym oleju. 3. Do mięsa dodajemy drobno pokrojone papryki oraz kapustę.
4. W środek każdej połówki bułki układamy po połowie plastra żółtego sera, następnie po łyżce farszu.
5. Bułki spłaszczamy ręką tak żeby zamknął się otwór, zanurzamy w mleku, panierujemy w jajku oraz w bułce tartej.
6. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
7. Gotowe, smacznego.