Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy jedliście takie bułeczki na śniadanie lub kolacje? Bułki kajzerki faszerowane kurczakiem i warzywami w panierce. Bułeczki takie możemy również podać na różne uroczystości, będą Hitem na imprezach.
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85173
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2476
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9952
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3903
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7067
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85173
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2476
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9952
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3903
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7067
Składniki
1. Bułki kroimy na połowę i wycinamy otwór w każdej połowie bułki wyjmując środek.
2. Mięso kroimy w drobną kostkę, doprawiamy przyprawą gyros oraz solą i prużymy na rozgrzanym oleju. 3. Do mięsa dodajemy drobno pokrojone papryki oraz kapustę.
4. W środek każdej połówki bułki układamy po połowie plastra żółtego sera, następnie po łyżce farszu.
5. Bułki spłaszczamy ręką tak żeby zamknął się otwór, zanurzamy w mleku, panierujemy w jajku oraz w bułce tartej.
6. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
7. Gotowe, smacznego.