Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne i zdrowe
Polecam. Dobry farsz z sera i pieczonych ziemniaków. Ciasto na pierogi najl...
Odsłon: 645
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 1005
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 754
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 107
Polecam. Dobry farsz z sera i pieczonych ziemniaków. Ciasto na pierogi najl...
Odsłon: 645
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 1005
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 754
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 107
Składniki
Boczek i czosnek kroimy bardzo drobno, chleb kroimy w kostki. Na patelnię dajemy odrobinę oleju i robimy skwarki z boczku, gdy już są złociste dodajemy chleb i pieczemy by powstały grzaneczki. Gdy grzanki są już złociste i chrupiące dodajemy czosnek i chwilę całość mieszamy tak by czosnek uwolnił swój aromat, ale pilnujemy by się nie przypalił. Na koniec wlewamy rozmemłane jajka z przyprawami, wszystko powoli mieszamy aż do ścięcia jajek i gotowe.