Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na lekko podeschnięte pieczywo,dobre na kolacje albo śniadanie w zimny poranek.Smak z dzieciństwa:)
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16001
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4855
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 648
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16001
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4855
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 648
Składniki
Jajka rozkłócić z wegetą,można dodać troszkę czosnku granulowanego wg upodobania.Kromki chleba nasączać w jajku i kłaść na rozgrzany olej.Smażyć z obydwu stron na złoto.Można jeść na ciepło(takie lubię) lub na zimno, z dodatkami lub beż-wszystko zależy na co mamy ochotę:)Dobrze smakują z sosem tatarskim:)