Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na lekko podeschnięte pieczywo,dobre na kolacje albo śniadanie w zimny poranek.Smak z dzieciństwa:)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1014
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 137
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2184
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4199
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1014
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 137
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2184
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4199
Składniki
Jajka rozkłócić z wegetą,można dodać troszkę czosnku granulowanego wg upodobania.Kromki chleba nasączać w jajku i kłaść na rozgrzany olej.Smażyć z obydwu stron na złoto.Można jeść na ciepło(takie lubię) lub na zimno, z dodatkami lub beż-wszystko zależy na co mamy ochotę:)Dobrze smakują z sosem tatarskim:)