Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1570
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231986
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5065
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1570
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231986
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5065
Składniki
Ciasto podzielić na 8 części. Z każdej uformować bułkę i ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pozostawić na 40 min do wyrośnięcia.
Naciąć z góry nożem. Piec w piekarniku w temperaturze 225 stopni przez 15 min. Należy pamiętać by wcześniej nagrzać piekarnik, ponieważ dłuższy czas wyrastania ciasta spowoduje, że bułki bardziej wyrosną i nie będą kształtem przypominały tradycyjnych kajzerek. Smacznego :)