Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy i smaczny chlebek na śniadanie.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16833
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 97
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 314
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 835
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 23753
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16833
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 97
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 314
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 835
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 23753
Składniki
Wykonanie: Jajka utrzeć z margaryną, następnie wymieszać z mąką, proszkiem do pieczenia, przyprawami do smaku. Oliwki odsączyć, pokroić w talarki i dodać do ciasta. Paprykę , pieczarki oczyścić, drobno pokroić i lekko zeszklić na tłuszczu, po czym dodać do ciasta. Wszystko dobrze wymieszać i przełożyć do foremki posmarowanej tłuszczem i wysypanej ziarnami. Resztą ziaren posypać górę chlebka. Piec w piekarniku w temperaturze 180 stopni przez około godzinę.