Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja propozycja do zabrania ze sobą to mega pyszna kanapka z domowej bagietki bardzo chrupiącej.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1116
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2044
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 485
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1116
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2044
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 485
Składniki
Zieleninę umyć i osuszyć. Wędlinę podsmażyć na suchej patelni z obu stron. Jajka usmażyć na odrobinie oleju tak aby żółtka były płynne. Szalotkę obrać, umyć i pokroić w plastry. Bagietkę ( najlepiej taką prosto z pieca i lekko wystudzoną bo będzie super chrupiąca ) przekroić wzdłuż na pół. Obie połówki posmarować wewnątrz masłem i na tej dolnej ułożyć zieleninę. Następnie dowolnie układać składniki kanapki, na wierzchu powinny znaleźć się jajka. Polać wszystko ulubionym sosem i zakryć drugą połówką bagietki.