Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja propozycja do zabrania ze sobą to mega pyszna kanapka z domowej bagietki bardzo chrupiącej.
To danie to hit każdej imprezy, na święta, sylwestra, urodziny czy inne spotk...
Odsłon: 125
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 113
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 64
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 74
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 65
To danie to hit każdej imprezy, na święta, sylwestra, urodziny czy inne spotk...
Odsłon: 125
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 113
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 64
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 74
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 65
Składniki
Zieleninę umyć i osuszyć. Wędlinę podsmażyć na suchej patelni z obu stron. Jajka usmażyć na odrobinie oleju tak aby żółtka były płynne. Szalotkę obrać, umyć i pokroić w plastry. Bagietkę ( najlepiej taką prosto z pieca i lekko wystudzoną bo będzie super chrupiąca ) przekroić wzdłuż na pół. Obie połówki posmarować wewnątrz masłem i na tej dolnej ułożyć zieleninę. Następnie dowolnie układać składniki kanapki, na wierzchu powinny znaleźć się jajka. Polać wszystko ulubionym sosem i zakryć drugą połówką bagietki.