Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja propozycja do zabrania ze sobą to mega pyszna kanapka z domowej bagietki bardzo chrupiącej.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2342
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421532
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2099
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2342
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421532
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2099
Składniki
Zieleninę umyć i osuszyć. Wędlinę podsmażyć na suchej patelni z obu stron. Jajka usmażyć na odrobinie oleju tak aby żółtka były płynne. Szalotkę obrać, umyć i pokroić w plastry. Bagietkę ( najlepiej taką prosto z pieca i lekko wystudzoną bo będzie super chrupiąca ) przekroić wzdłuż na pół. Obie połówki posmarować wewnątrz masłem i na tej dolnej ułożyć zieleninę. Następnie dowolnie układać składniki kanapki, na wierzchu powinny znaleźć się jajka. Polać wszystko ulubionym sosem i zakryć drugą połówką bagietki.