Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do chleba. Pasta z twarogu z jajkami. Może być z majonezem lub, jak w mojej wersji, z musztardą.
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
Jajka, korniszona i kurki posiekaj w drobną kostkę i dodaj do twarogu.
Posiekaj fileciki anchovis i kapary. Wymieszaj z twarogiem. Dodaj po łyżce jogurtu i musztardy, dopraw do smaku i dokładnie wymieszaj widelcem. Jeżeli lubisz - można dodać łyżkę masła lub musztardę zastąpić majonezem. Podawaj do kanapek.