Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne pieczywo, zawiera same wartościowe składniki, jest chrupiące i pyszne, idealne do słodkich, jak i słonych dodatków. Chlebki można przechowywać długo w zamkniętym pojemniku.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1115
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5821
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1135
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1207
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1115
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5821
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1135
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1207
Składniki
Orzechy posiekać. Wszystkie składniki połączyć w misce. Dodać wody tak, aby składniki się połączyły – musi powstać gęsta masa. Całość odstawić na 10 minut. Piekarnik ustawić na 160 stopni. Blaszkę do pieczenia wyłożyć papierem i rozprowadzić na nim cienką warstwę masy. Pieczywo piec 10 minut, po czym wyjąć blachę i podzielić ciasto na kromki, piec jeszcze 50 minut. Pod koniec pieczenia obrócić kromki i zostawić w piekarniku do ostygnięcia.
Polecam