Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne pieczywo, zawiera same wartościowe składniki, jest chrupiące i pyszne, idealne do słodkich, jak i słonych dodatków. Chlebki można przechowywać długo w zamkniętym pojemniku.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2716
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1243
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 706
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 60
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2716
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1243
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 706
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 60
Składniki
Orzechy posiekać. Wszystkie składniki połączyć w misce. Dodać wody tak, aby składniki się połączyły – musi powstać gęsta masa. Całość odstawić na 10 minut. Piekarnik ustawić na 160 stopni. Blaszkę do pieczenia wyłożyć papierem i rozprowadzić na nim cienką warstwę masy. Pieczywo piec 10 minut, po czym wyjąć blachę i podzielić ciasto na kromki, piec jeszcze 50 minut. Pod koniec pieczenia obrócić kromki i zostawić w piekarniku do ostygnięcia.
Polecam