Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykonanie domowego chleba jest bardzo proste i na pewno każdy sobie z tym poradzi.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326198
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12023
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16659
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5388
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326198
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12023
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16659
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5388
Składniki
W ciepłej wodzie rozpuścić cukier i drożdże. Suche składniki wymieszać, dodać do wody i dokładnie połączyć. Wyrobić ciasto Przygotować 2 długie, wąskie „keksówki” - wyłożyć papierem do pieczenia i przełożyć ciasto na nich ciasto. Przykryć ściereczką i zostawić do wyrośnięcia. Piekarnik nagrzać do 200stopni. Piec ok.35-45 minut.