Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, łatwa i tania słodka przekąska.
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 143
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 165
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2574
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 143
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 165
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2574
Składniki
Z chleba, masła i dżemu należy zrobić 5 kanapek. Podzielić na pół (na trójkąty) i ułożyć w natłuszczonym naczyniu żaroodpornym. Posypać namoczonymi wcześniej rodzynkami. Całość zalać sosem z żółtek, jajka, cukru, śmietany i mleka. Posypać cukrem wanilinowym i zapiekać w gorącym piekarniku (około 15 min w 200°C).