Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śniadanie doskonałe lub przekąska idealna:). Fantastycznie prezentuje się na imprezowym stole. Smakuje zwłaszcza podane na ciepło - wygląda jak mięsne roladki, dlatego można się nieźle zdziwić:). Jeśli zrezygnujemy z boczku, roladki będą chrupiące
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11983
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16547
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5329
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11983
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16547
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5329
Składniki
Każdą kromkę chleba tostowego rozwałkowujemy cienko za pomocą wałka.
Smarujemy keczupem, majonezem, układamy ser i paprykę. Zwijamy w roladki, każdą z nich owijamy plastrem boczku. Spinamy wykałaczkami, które wyciągamy przed podaniem roladek.
Pieczemy w temperaturze 200 stopni przez około 10 minut.