Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śniadanie doskonałe lub przekąska idealna:). Fantastycznie prezentuje się na imprezowym stole. Smakuje zwłaszcza podane na ciepło - wygląda jak mięsne roladki, dlatego można się nieźle zdziwić:). Jeśli zrezygnujemy z boczku, roladki będą chrupiące
Polecam smaczny chlebek, który przygotujecie prosto i szybko. Chlebek swoją ś...
Odsłon: 29
Idealny włoski makaron na czas jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 252
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 778
Pyszne krewetki w marynacie musztardowej na okazję, na święta, na elegancką k...
Odsłon: 83
Jako przyprawa i dodatek do sosów i zup grzybowych.
Odsłon: 1661
Polecam smaczny chlebek, który przygotujecie prosto i szybko. Chlebek swoją ś...
Odsłon: 29
Idealny włoski makaron na czas jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 252
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 778
Pyszne krewetki w marynacie musztardowej na okazję, na święta, na elegancką k...
Odsłon: 83
Jako przyprawa i dodatek do sosów i zup grzybowych.
Odsłon: 1661
Składniki
Każdą kromkę chleba tostowego rozwałkowujemy cienko za pomocą wałka.
Smarujemy keczupem, majonezem, układamy ser i paprykę. Zwijamy w roladki, każdą z nich owijamy plastrem boczku. Spinamy wykałaczkami, które wyciągamy przed podaniem roladek.
Pieczemy w temperaturze 200 stopni przez około 10 minut.