Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odsłona wykorzystania puree z dyni - pyszny, korzenny pełen bakalii słodki chlebek.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 653
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 33
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 197
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 323
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 130
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4608
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 653
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 33
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 197
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 323
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 130
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4608
Składniki
W jednej miseczce łączymy przesianą mąkę, sodę, przyprawy, cukier, sól i bakalie. W drugiej miseczce łączymy roztrzepane jajka z puree dyniowym i olejem. Zawartości obu misek łączymy ze sobą i przekładamy do wyłożonej papierem do pieczenia keksówki. Pieczemy 65-70 min w piekarniku rozgrzanym do 180 st. C.