Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przypadkiem zostawiłam bułkę bez przykrycia na noc i stała się czerstwa, a że nie lubię niczego marnować postanowiłam coś z nią zrobić.
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 130
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1155
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 462
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 130
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1155
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 462
Składniki
Bułkę pokroić na mniejsze kromki. W osobnej miseczce wymieszać jajko, mleko oraz wodę. Doprawić solą, pieprzem oraz ziołami prowansalskimi. Każdą kromkę moczyć w przygotowanej mieszance przez minutę tak aby ładnie wchłonęła mieszankę. Smażyć na rozgrzanym oleju pod przykryciem. Smacznego.