Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przypadkiem zostawiłam bułkę bez przykrycia na noc i stała się czerstwa, a że nie lubię niczego marnować postanowiłam coś z nią zrobić.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1099
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 169
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2205
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4242
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1099
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 169
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2205
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4242
Składniki
Bułkę pokroić na mniejsze kromki. W osobnej miseczce wymieszać jajko, mleko oraz wodę. Doprawić solą, pieprzem oraz ziołami prowansalskimi. Każdą kromkę moczyć w przygotowanej mieszance przez minutę tak aby ładnie wchłonęła mieszankę. Smażyć na rozgrzanym oleju pod przykryciem. Smacznego.