Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przypadkiem zostawiłam bułkę bez przykrycia na noc i stała się czerstwa, a że nie lubię niczego marnować postanowiłam coś z nią zrobić.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3766
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2130
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5581
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5588
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3766
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2130
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5581
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5588
Składniki
Bułkę pokroić na mniejsze kromki. W osobnej miseczce wymieszać jajko, mleko oraz wodę. Doprawić solą, pieprzem oraz ziołami prowansalskimi. Każdą kromkę moczyć w przygotowanej mieszance przez minutę tak aby ładnie wchłonęła mieszankę. Smażyć na rozgrzanym oleju pod przykryciem. Smacznego.