Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażone, przyprawione ziołami części z kurczaka i kaczki.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8523
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 563
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8523
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 563
Składniki
Wymyte osuszone kawałki drobiu przyprawiamy mieszanką przypraw do drobiu.
Filet i nogi kaczki lekko nacinamy. Smażymy na patelni bez tłuszczu, tłuszczu wytopi się wystarczająca ilość z naciętych części kaczych.
Smażymy pod przykryciem na wolnym ogniu do miękkości i zarumienienia się części drobiu.
Usmażone kawałki podajemy jako przekąska z domowego wypieku chlebem. Smacznego!!!