Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, szybka i zdrowa surówka wielo warzywna z marchewką, jabłkiem, selerem, czerwoną cebulą i ogórkiem kiszonym idealna do różnych dań.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 203
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 880
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 496
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666461
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 203
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 880
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 496
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666461
Składniki
Składniki na sos połącz ze sobą. Marchewki, jabłka , seler obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Cebulę pokrój w drobne paski. Ogórki kiszone pokrój w pół plasterki. Natkę pietruszki posiekaj.
Wszystkie składniki połącz ze sobą dodaj sos i dokładnie wymieszaj, dodaj pokrojoną natkę pietruszki. Przed podaniem wstaw do lodówki na około 30 minut żeby smaki się połączyły.