Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miękki i puszysty chlebek, błyskawiczny i prosty w przygotowaniu. Można dodać do niego dowolne dodatki, u mnie to feta, suszone pomidory i zioła.
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11961
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 867
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 109
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2885
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11961
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 867
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 109
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2885
Składniki
Jaja roztrzepać z solą i cukrem.
Dodać jogurt, olej, zalewę spod suszonych pomidorów i wymieszać.
Następnie wsypać do masy mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia oraz zioła i wymieszać do połączenia składników.
Dodać drobno pokrojone suszone pomidory oraz ser feta i wymieszać.
Umieścić ciasto w keksówce ok. 8x27 cm wyłożonej papierem do pieczenia i piec w temperaturze 180 st. C przez ok. 30 minut, do tzw. suchego patyczka