Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To idealna przekąska. Przygotuje się ją bardzo szybko, a swoim smakiem zachwycą nawet najbardziej wybrednych smakoszy. Idealnie sprawdzi się jako ciepła kolacja. Pomysł zaczerpnięty z internetu ;)
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1854
Polecam, pychota.
Odsłon: 611
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 507
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1854
Polecam, pychota.
Odsłon: 611
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 507
Składniki
Ciasto francuskie dzielimy na trzy części. Na środku układamy parówki, które smarujemy musztardą. Następnie układamy plastry żółtego sera Pokrojone w plasterki ogórki I posiekaną w pióra cebulę Boki ciasta tniemy nożem w paski o grubości około 2 cm. Kolejno i na przemian zawijamy mięso w paski, a końce delikatnie sklejamy. Na koniec smarujemy ciasto roztrzepanym jajkiem. Roladkę pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez około 20-25 minut.
Polecam