Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To idealna przekąska. Przygotuje się ją bardzo szybko, a swoim smakiem zachwycą nawet najbardziej wybrednych smakoszy. Idealnie sprawdzi się jako ciepła kolacja. Pomysł zaczerpnięty z internetu ;)
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 82
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 265
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 280
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 82
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 265
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 280
Składniki
Ciasto francuskie dzielimy na trzy części. Na środku układamy parówki, które smarujemy musztardą. Następnie układamy plastry żółtego sera Pokrojone w plasterki ogórki I posiekaną w pióra cebulę Boki ciasta tniemy nożem w paski o grubości około 2 cm. Kolejno i na przemian zawijamy mięso w paski, a końce delikatnie sklejamy. Na koniec smarujemy ciasto roztrzepanym jajkiem. Roladkę pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez około 20-25 minut.
Polecam