Do góry

Przekąski Przepis na:

Arbuz z fetą, miętą i chili

Arbuz z fetą, miętą i chili

Autor:

Przepisów i artykułów: 247 Ocena: 1535

Dodano:

Odsłon: 464

Pyszna, orzeźwiająca przystawka, której przygotowanie to chwila.

Składniki

3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Każdy plaster arbuza kroimy na małe trójkąty, nadziewamy je na wykałaczki. Arbuza posypujemy rozkruszoną fetą, porwanymi listkami mięty oraz płatkami chili. Podajemy od razu po przygotowaniu.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń