Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, orzeźwiająca przystawka, której przygotowanie to chwila.
Pychota. Polecam.
Odsłon: 425
Szybka do zrobienia. Smaczna. Polecam.
Odsłon: 13919
Ciasto palce lizać. A jesienią jest obowiązkowo do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 5802
Szybkie, pożywne i smaczne śniadanie. Pasta z jajek ze szczypiorkiem i sałatk...
Odsłon: 209
Pychota. Polecam.
Odsłon: 425
Szybka do zrobienia. Smaczna. Polecam.
Odsłon: 13919
Ciasto palce lizać. A jesienią jest obowiązkowo do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 5802
Szybkie, pożywne i smaczne śniadanie. Pasta z jajek ze szczypiorkiem i sałatk...
Odsłon: 209
Składniki
Każdy plaster arbuza kroimy na małe trójkąty, nadziewamy je na wykałaczki. Arbuza posypujemy rozkruszoną fetą, porwanymi listkami mięty oraz płatkami chili. Podajemy od razu po przygotowaniu.