Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodziny. Są proste, szybkie i niedrogie w przygotowaniu. Aby wyszły idealne wybierz twardy ser żółty, może to być np. cheddar.
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 104
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 855
Łatwe ciasto bez pieczenia. Czekolada i wiśnie to dobry duet.
Odsłon: 2196
Królowa grilla :)
Odsłon: 1542
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 104
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 855
Łatwe ciasto bez pieczenia. Czekolada i wiśnie to dobry duet.
Odsłon: 2196
Królowa grilla :)
Odsłon: 1542
Składniki
Ser żółty zetrzyj na tarce o małych oczkach.
Do misy blendera włóż szpinak i wbij jajka. Całość zmiksuj.
Do dużej miski przelej zmiksowane ze szpinakiem jajka. Dodaj ser i jogurt. Wymieszaj składniki. Następnie przesiej obie mąki i ponownie dokładnie wymieszaj.
Foremkę na muffinki wyłóż papilotkami. Każdą napełnij masą do ¾ jej wysokości.
Muffinki piecz w 180 stopniach przez 25-30 minut.