Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodziny. Są proste, szybkie i niedrogie w przygotowaniu. Aby wyszły idealne wybierz twardy ser żółty, może to być np. cheddar.
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 3264
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 89
Ten piernik ostatnio mnie przrśladował :) W internecie wszędzie pokazywał mi...
Odsłon: 153
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 3264
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 89
Ten piernik ostatnio mnie przrśladował :) W internecie wszędzie pokazywał mi...
Odsłon: 153
Składniki
Ser żółty zetrzyj na tarce o małych oczkach.
Do misy blendera włóż szpinak i wbij jajka. Całość zmiksuj.
Do dużej miski przelej zmiksowane ze szpinakiem jajka. Dodaj ser i jogurt. Wymieszaj składniki. Następnie przesiej obie mąki i ponownie dokładnie wymieszaj.
Foremkę na muffinki wyłóż papilotkami. Każdą napełnij masą do ¾ jej wysokości.
Muffinki piecz w 180 stopniach przez 25-30 minut.