Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodziny. Są proste, szybkie i niedrogie w przygotowaniu. Aby wyszły idealne wybierz twardy ser żółty, może to być np. cheddar.
Szare pyzy z mięsem to tradycyjne danie kuchni polskiej. Smakują okraszone wę...
Odsłon: 3050
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37033
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 1294
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1684
Smaczne danie :)
Odsłon: 779
Szare pyzy z mięsem to tradycyjne danie kuchni polskiej. Smakują okraszone wę...
Odsłon: 3050
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37033
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 1294
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1684
Smaczne danie :)
Odsłon: 779
Składniki
Ser żółty zetrzyj na tarce o małych oczkach.
Do misy blendera włóż szpinak i wbij jajka. Całość zmiksuj.
Do dużej miski przelej zmiksowane ze szpinakiem jajka. Dodaj ser i jogurt. Wymieszaj składniki. Następnie przesiej obie mąki i ponownie dokładnie wymieszaj.
Foremkę na muffinki wyłóż papilotkami. Każdą napełnij masą do ¾ jej wysokości.
Muffinki piecz w 180 stopniach przez 25-30 minut.