Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli szybki sposób na czerstwą bagietkę ;-)
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 289
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5074
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4871
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44997
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 625
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 289
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5074
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4871
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44997
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 625
Składniki
Bagietki nacinamy wzdłuż całej długości. Kiełbaski kroimy w grube plasterki, a ser (np. goudę) ścieramy na małych oczkach.
W nacięcie każdej bagietki wkładamy po dwie pocięte kiełbaski i po połowie sera.
Jajka roztrzepujemy, solimy, pieprzymy i równomiernie rozlewamy w nacięcia bagietek. Całość zapiekamy w piekarniku rozgrzanym do 200 st. C przez ok. 15 min.
Gotowe zapiekanki posypujemy posiekanym szczypiorkiem i gotowe. Smacznego !!!