Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
aromatyczna przekàska na każdà porę dnia...i nocy ;-)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1535
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231938
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5044
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1535
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231938
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5044
Składniki
kroimy bagietki na kawałki ulubionej wielkości,wcieramy oliwę z oliwek układamy plastry łososia
cebulkę kroimy w kosteczkę jak najdrobniej,koperek rozrywamy albo drobno kroimy
posypujemy bagiety cebulkā,koperkiem i opròszamy solà,pieprzem i chilli
tak przygotowanå łososiowà przekàskę możemy delikatnie podlać sokiem z cytryny dla podkręcenia aromatu cebulki i wędzonej ryby
ahoj...smacznego ;-)