Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
aromatyczna przekàska na każdà porę dnia...i nocy ;-)
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 116
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1318
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 116
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1318
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Składniki
kroimy bagietki na kawałki ulubionej wielkości,wcieramy oliwę z oliwek układamy plastry łososia
cebulkę kroimy w kosteczkę jak najdrobniej,koperek rozrywamy albo drobno kroimy
posypujemy bagiety cebulkā,koperkiem i opròszamy solà,pieprzem i chilli
tak przygotowanå łososiowà przekàskę możemy delikatnie podlać sokiem z cytryny dla podkręcenia aromatu cebulki i wędzonej ryby
ahoj...smacznego ;-)