Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak batony to lepiej z własnej małej produkcji. Ten jest zdrowszy i tańszy od kupnego a w smaku przypomina irysy.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34087
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1234
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113553
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34087
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1234
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113553
Składniki
W małym saganku zagotować mleko z cukrem, margaryną, kakao, kawą i rodzynkami. Do gotującej się masy wsypać płatki owsiane, mieszając gotować około 5 minut. Ciepłą masę przełożyć do aluminiowej foremki 18 X 6 cm. Przestudzone gotowe jest do krojenia.