Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak batony to lepiej z własnej małej produkcji. Ten jest zdrowszy i tańszy od kupnego a w smaku przypomina irysy.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7876
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1095
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13640
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7876
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1095
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13640
Składniki
W małym saganku zagotować mleko z cukrem, margaryną, kakao, kawą i rodzynkami. Do gotującej się masy wsypać płatki owsiane, mieszając gotować około 5 minut. Ciepłą masę przełożyć do aluminiowej foremki 18 X 6 cm. Przestudzone gotowe jest do krojenia.