Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak batony to lepiej z własnej małej produkcji. Ten jest zdrowszy i tańszy od kupnego a w smaku przypomina irysy.
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 34
Przekąska z ciasta drożdżowego z dodatkiem cebuli, sera żółtego oraz posypane...
Odsłon: 57
W alternatywie do karpia oraz ryby po grecku na Święta w tym roku proponuję f...
Odsłon: 17
Ciasteczka te przygotowałam z przepisu Kulinarneprzygody oto link do przepisu...
Odsłon: 25
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 119
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 2016
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 34
Przekąska z ciasta drożdżowego z dodatkiem cebuli, sera żółtego oraz posypane...
Odsłon: 57
W alternatywie do karpia oraz ryby po grecku na Święta w tym roku proponuję f...
Odsłon: 17
Ciasteczka te przygotowałam z przepisu Kulinarneprzygody oto link do przepisu...
Odsłon: 25
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 119
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 2016
Składniki
W małym saganku zagotować mleko z cukrem, margaryną, kakao, kawą i rodzynkami. Do gotującej się masy wsypać płatki owsiane, mieszając gotować około 5 minut. Ciepłą masę przełożyć do aluminiowej foremki 18 X 6 cm. Przestudzone gotowe jest do krojenia.