Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak batony to lepiej z własnej małej produkcji. Ten jest zdrowszy i tańszy od kupnego a w smaku przypomina irysy.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5865
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 515
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5865
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 515
Składniki
W małym saganku zagotować mleko z cukrem, margaryną, kakao, kawą i rodzynkami. Do gotującej się masy wsypać płatki owsiane, mieszając gotować około 5 minut. Ciepłą masę przełożyć do aluminiowej foremki 18 X 6 cm. Przestudzone gotowe jest do krojenia.