Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) inspiracja Smaczna Polska
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8708
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 614
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8708
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 614
Składniki
Na małym ogniu ugotować kiełbasy z pokrojoną w kostkę cebulą ,zielem i liściem. Gdy kiełbasa będzie gotowa ,wyjąć ją. Usunąć z wywaru ziele i liść. Do wywaru dodać rodzynki i skórkę z cytryny. Gotować kilka minut. W tym czasie roztrzepać żółtka ze śmietaną ,dodać do wywaru ,energicznie mieszając. Doprawić gałką muszkatołową i pieprzem. Posolić ,jeśli potrzeba. Dodać kiełbasy i podgrzać. Podawać z ryżem lub pieczywem.