Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka przekąska do piwa.
Kotleciki z cukinii w chrupiącej panierce możemy podać jako przekąskę lub z d...
Odsłon: 32153
Bardzo smaczna mielonka z wieprzowej łopatki na kanapki, prosta w wykonaniu....
Odsłon: 52
Pierś z kurczaka smażymy i polewamy sosem serowo -szpinakowym. Sos jest przep...
Odsłon: 3973
Papryka marynowana to doskonały dodatek do kanapek, sałatek i również dekora...
Odsłon: 958
Kotleciki z cukinii w chrupiącej panierce możemy podać jako przekąskę lub z d...
Odsłon: 32153
Bardzo smaczna mielonka z wieprzowej łopatki na kanapki, prosta w wykonaniu....
Odsłon: 52
Pierś z kurczaka smażymy i polewamy sosem serowo -szpinakowym. Sos jest przep...
Odsłon: 3973
Papryka marynowana to doskonały dodatek do kanapek, sałatek i również dekora...
Odsłon: 958
Składniki
Wykonanie: Śliwki namoczyć w gorącej herbacie przez 40 minut, po czym odsączyć i pokroić na połówki. Kiełbasę naciąć wzdłuż, nałożyć śliwki i spiąć wykałaczkami. Zapiec w piekarniku w temperaturze 180-200 stopni przez około 20 minut, aż będą złociste. Kiełbasę możemy przygotować również na grillu.