Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka przekąska do piwa.
Pyszna,lekka legumina ,dietetyczna z owocami .Dzieci będą chętnie kaszkę zjad...
Odsłon: 6597
Przepis na błyskawiczny obiad lub kolację. Przygotowywanie tego dania jest ni...
Odsłon: 58
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 2952
Pyszna,lekka legumina ,dietetyczna z owocami .Dzieci będą chętnie kaszkę zjad...
Odsłon: 6597
Przepis na błyskawiczny obiad lub kolację. Przygotowywanie tego dania jest ni...
Odsłon: 58
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 2952
Składniki
Wykonanie: Śliwki namoczyć w gorącej herbacie przez 40 minut, po czym odsączyć i pokroić na połówki. Kiełbasę naciąć wzdłuż, nałożyć śliwki i spiąć wykałaczkami. Zapiec w piekarniku w temperaturze 180-200 stopni przez około 20 minut, aż będą złociste. Kiełbasę możemy przygotować również na grillu.