Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny kwaśny domowy bigos
Bigos to wspaniałe danie wywodzące się z kuchni staropolskiej. Taki kilkudnio...
Odsłon: 7451
Wszędzie można znaleźć pełno przepisów na wielkanocne babeczki, nie ma co się...
Odsłon: 465
Puszyste placuszki jogurtowe , bez użycia miksera . Można je zrobić same z do...
Odsłon: 688
Wszędzie można znaleźć pełno przepisów na wielkanocne babeczki, nie ma co się...
Odsłon: 465
Puszyste placuszki jogurtowe , bez użycia miksera . Można je zrobić same z do...
Odsłon: 688
Składniki
do garnka dać umytego kurczaka, kiszoną kapustę (nie płukać) zielę i liście, grzybki suszone, zalać wodą i to gotować. w osobnym naczyniu podgotować pokrojoną drobno świeżą kapustę , na pół miękką odcedzić, z kiszonej kapusty wyciągnąć kurczaka oczyścić mięso z kości, połączyć obie kapusty i dodać pokrojone mięso z kurczaka, pokrojone wędlinym, kostki rosołowe i grzybową i dusić to na wolnym ogniu . usmażyć cebulke na złoto, dodać do niej mąkę i zrobić zasmażkę, dodać do bigosu, przyprawić do smaku przyprawami. A przecier pomidorowy dodać pod koniec gotowania do smaku.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Muffinki z pesto ze szpinaku i mozzarellą
Przekąski
Jajka faszerowane siostry Anastazji
Przekąski
Pizza z mięsem i dwoma serami
Przekąski
Kentucky burger
Muffinki z pesto ze szpinaku i mozzarellą
Bardzo fajny pomysł na dodatek do zupy krem, polecam!
Odsłon: 31
Jajka faszerowane siostry Anastazji
Szybkie i niezwykle proste w przygotowaniu jajka faszerowane. Do ich przyrzą...
Odsłon: 337