Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Będziesz zachwycony tym pomysłem. Przepis pochodzi z 414. odcinka programu "Ewa gotuje".
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11169
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 324
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 386
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11169
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 324
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 386
Składniki
Z kalafiora odciąć liście. Warzywo umyć, podzielić na różyczki (jeśli są duże, to jeszcze na mniejsze części) i przełożyć do miski. Orzechy uprażyć na suchej patelni lub w piekarniku (7-8 minut w temp. 200 st. C). Gdy wystygną, posiekać i dorzucić do kalafiora. Dodać majonez i wymieszać.