Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znudził ci się gotowany tradycyjnie bób wypróbuj, smażony na masełku z dodatkiem czosnku i koperku.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 221
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4504
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12203
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6919
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5651
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 221
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4504
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12203
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6919
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5651
Składniki
Bób opłukaj ugotuj , na patelni rozgrzej masło, dodaj bób i przeciśnięty przez praskę czosnek, podsmaż .
Dodaj koperek i dopraw solą i pieprzem . Chwile podsmaż .
Tak przyrządzony bób to super przekąska, która smakuje i na ciepło i na zimno . Polecam .