Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znudził ci się gotowany tradycyjnie bób wypróbuj, smażony na masełku z dodatkiem czosnku i koperku.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 538
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 276
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 538
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 276
Składniki
Bób opłukaj ugotuj , na patelni rozgrzej masło, dodaj bób i przeciśnięty przez praskę czosnek, podsmaż .
Dodaj koperek i dopraw solą i pieprzem . Chwile podsmaż .
Tak przyrządzony bób to super przekąska, która smakuje i na ciepło i na zimno . Polecam .