Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znudził ci się gotowany tradycyjnie bób wypróbuj, smażony na masełku z dodatkiem czosnku i koperku.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 929
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2145
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4159
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 929
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2145
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4159
Składniki
Bób opłukaj ugotuj , na patelni rozgrzej masło, dodaj bób i przeciśnięty przez praskę czosnek, podsmaż .
Dodaj koperek i dopraw solą i pieprzem . Chwile podsmaż .
Tak przyrządzony bób to super przekąska, która smakuje i na ciepło i na zimno . Polecam .