Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1330
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1103
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2148
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1330
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1103
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2148
Składniki
Cebulę obrałem, pokroiłem w kostkę. Rozgrzałem oliwę, smażyłem na małym ogniu na niej cebulę razem z bobem przez 2 minuty, dodałem bulion i kminek, zagotowałem pod przykryciem na średnim ogniu przez 15 minut. Następnie odparowałem bulion, a bób wymieszałem z ziołami. Doprawiłem do smaku solą i sokiem z cytryny. Bób rozłożyłem na podgrzanych talerzach, pokroiłem ser w cienkie plastry, ułożyłem na wierzchu, całość udekorowałem listkami.