Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 111
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 146
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 250
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 111
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 146
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 250
Składniki
Cebulę obrałem, pokroiłem w kostkę. Rozgrzałem oliwę, smażyłem na małym ogniu na niej cebulę razem z bobem przez 2 minuty, dodałem bulion i kminek, zagotowałem pod przykryciem na średnim ogniu przez 15 minut. Następnie odparowałem bulion, a bób wymieszałem z ziołami. Doprawiłem do smaku solą i sokiem z cytryny. Bób rozłożyłem na podgrzanych talerzach, pokroiłem ser w cienkie plastry, ułożyłem na wierzchu, całość udekorowałem listkami.