Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gotowany bób ze złocistą, chrupiącą posypką z tartej bułki i orzechów włoskich......
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Odsłon: 206
Dzień dobry moi mili właśnie zaczyna się sezon rabarbarowy i właśnie dlatego...
Odsłon: 63
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 111
Kurczak w sosie miodowo-czosnkowym to doskonała propozycja na obiad – szybka,...
Odsłon: 39
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Odsłon: 206
Dzień dobry moi mili właśnie zaczyna się sezon rabarbarowy i właśnie dlatego...
Odsłon: 63
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 111
Kurczak w sosie miodowo-czosnkowym to doskonała propozycja na obiad – szybka,...
Odsłon: 39
Składniki
Bób ugotować do miękkości w osolonej wodzie, odcedzić.
Na suchą patelnię wsypać posiekane orzechy włoskie i tartą bułkę. Prażyć do zrumienienia. Dodać masło i ciągle mieszając, podgrzewać aż się roztopi.
Następnie na patelnię wrzucić odcedzony bób, listki oregano i przeciśnięty przez praskę czosnek. Całość dokładnie wymieszać. Od razu podawać.