Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gotowany bób ze złocistą, chrupiącą posypką z tartej bułki i orzechów włoskich......
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 145
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 205
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1284
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 512
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 145
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 205
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1284
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 512
Składniki
Bób ugotować do miękkości w osolonej wodzie, odcedzić.
Na suchą patelnię wsypać posiekane orzechy włoskie i tartą bułkę. Prażyć do zrumienienia. Dodać masło i ciągle mieszając, podgrzewać aż się roztopi.
Następnie na patelnię wrzucić odcedzony bób, listki oregano i przeciśnięty przez praskę czosnek. Całość dokładnie wymieszać. Od razu podawać.