Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gotowany bób ze złocistą, chrupiącą posypką z tartej bułki i orzechów włoskich......
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 10915
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 616
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 7538
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 10915
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 616
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 7538
Składniki
Bób ugotować do miękkości w osolonej wodzie, odcedzić.
Na suchą patelnię wsypać posiekane orzechy włoskie i tartą bułkę. Prażyć do zrumienienia. Dodać masło i ciągle mieszając, podgrzewać aż się roztopi.
Następnie na patelnię wrzucić odcedzony bób, listki oregano i przeciśnięty przez praskę czosnek. Całość dokładnie wymieszać. Od razu podawać.