Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gotowany bób ze złocistą, chrupiącą posypką z tartej bułki i orzechów włoskich......
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37694
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3681
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 34
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37694
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3681
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 34
Składniki
Bób ugotować do miękkości w osolonej wodzie, odcedzić.
Na suchą patelnię wsypać posiekane orzechy włoskie i tartą bułkę. Prażyć do zrumienienia. Dodać masło i ciągle mieszając, podgrzewać aż się roztopi.
Następnie na patelnię wrzucić odcedzony bób, listki oregano i przeciśnięty przez praskę czosnek. Całość dokładnie wymieszać. Od razu podawać.