Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
alternatywa dla sklepowych wędlin :)))
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23626
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 177
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 374
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 534
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23626
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 177
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 374
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 534
Składniki
pieczarki, cebulę i czosnek obrać. Boczek umyć i przekroić przez środek nie dokrawając do końca. Następnie boczek natrzeć przeciśniętym przez praskę czosnkiem, posolić, popieprzyć. Cebulę pokroić w piórka i ułożyć na boczku, pieczarki w talarki i też położyć na boczku, zawijać w roladę, obwiązać mocno sznurkiem lub włożyć do specjalnej siatki. Piec ok 1,5 godziny w foremce przykrytej folią aluminiową, po upływie czasu zdjąć folię i jeszcze przez 30 minut przyrumienić. Smacznego