Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
alternatywa dla sklepowych wędlin :)))
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5632
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 940
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 30060
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 77
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5632
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 940
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 30060
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 77
Składniki
pieczarki, cebulę i czosnek obrać. Boczek umyć i przekroić przez środek nie dokrawając do końca. Następnie boczek natrzeć przeciśniętym przez praskę czosnkiem, posolić, popieprzyć. Cebulę pokroić w piórka i ułożyć na boczku, pieczarki w talarki i też położyć na boczku, zawijać w roladę, obwiązać mocno sznurkiem lub włożyć do specjalnej siatki. Piec ok 1,5 godziny w foremce przykrytej folią aluminiową, po upływie czasu zdjąć folię i jeszcze przez 30 minut przyrumienić. Smacznego