Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
alternatywa dla sklepowych wędlin :)))
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2120
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 6409
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 884
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2120
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 6409
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 884
Składniki
pieczarki, cebulę i czosnek obrać. Boczek umyć i przekroić przez środek nie dokrawając do końca. Następnie boczek natrzeć przeciśniętym przez praskę czosnkiem, posolić, popieprzyć. Cebulę pokroić w piórka i ułożyć na boczku, pieczarki w talarki i też położyć na boczku, zawijać w roladę, obwiązać mocno sznurkiem lub włożyć do specjalnej siatki. Piec ok 1,5 godziny w foremce przykrytej folią aluminiową, po upływie czasu zdjąć folię i jeszcze przez 30 minut przyrumienić. Smacznego