Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne mięso do kanapek. Prosto i bez wysiłku.
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 147
Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...
Odsłon: 300
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 682
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 74
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 126
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 147
Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...
Odsłon: 300
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 682
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 74
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 126
Składniki
Boczek umyć i osuszyć. Mięso natrzeć solą, pieprzem i majerankiem z każdej strony. Przełożyć do miski przykryć folią spożywczą i odstawić do lodówki na 24godz. Po tym czasie mięso wyjmujemy posypujemy papryka wędzoną . Czosnek kroimy w cienkie plasterki i wykładamy na wierzch mięsa. Całość wkładamy do wysmarowanej olejem brytfanki przykrywamy pokrywą. Pieczemy w rozgrzanym do 180⁰ piekarniku przez ok 2 godziny . Po upieczeniu studzimy. Wystudzone mięso chłodzimy w lodówce żeby dobrze stężało.Smacznego.