Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne mięso do kanapek. Prosto i bez wysiłku.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 45
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 74
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 34
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 102
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 45
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 74
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 34
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 102
Składniki
Boczek umyć i osuszyć. Mięso natrzeć solą, pieprzem i majerankiem z każdej strony. Przełożyć do miski przykryć folią spożywczą i odstawić do lodówki na 24godz. Po tym czasie mięso wyjmujemy posypujemy papryka wędzoną . Czosnek kroimy w cienkie plasterki i wykładamy na wierzch mięsa. Całość wkładamy do wysmarowanej olejem brytfanki przykrywamy pokrywą. Pieczemy w rozgrzanym do 180⁰ piekarniku przez ok 2 godziny . Po upieczeniu studzimy. Wystudzone mięso chłodzimy w lodówce żeby dobrze stężało.Smacznego.