Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofolgować, bo nic nie może równać się z wędliną własnej roboty.
Aromatyczny karczek, wyjątkowo prosty w przygotowaniu. Pieczony w rękawie poz...
Odsłon: 5345
Szybkie, syte jednogarnkowe danie.
Odsłon: 96
Nie ważne jaka będzie pora dnia, zawsze jest dobry czas na chwilę przyjemnośc...
Odsłon: 1499
Smaczna , szybka i łatwa sałatka trzy składnikowa idealnie sprawdzi się na ró...
Odsłon: 713
Zupa meksykańska to bardzo szerokie pojęcie, pod którym kryje się najczęściej...
Odsłon: 1444
Szybkie, syte jednogarnkowe danie.
Odsłon: 96
Nie ważne jaka będzie pora dnia, zawsze jest dobry czas na chwilę przyjemnośc...
Odsłon: 1499
Smaczna , szybka i łatwa sałatka trzy składnikowa idealnie sprawdzi się na ró...
Odsłon: 713
Zupa meksykańska to bardzo szerokie pojęcie, pod którym kryje się najczęściej...
Odsłon: 1444
Składniki
Zioła i przyprawy mieszamy w misce. Zalewamy olejem tak, aby uzyskać gęstą masę. Boczek nacieramy przygotowaną marynatą i odstawiamy na noc do lodówki. Po tym czasie boczek przekładamy do rękawa do pieczenia i wkładamy do nagrzanego piekarnika. Pieczemy w temperaturze 170-180 stopni przez 60-70 minut. Upieczony i ostudzony boczek wstawiamy na kilka godzin do lodówki, żeby zastygł. Po tym czasie można go pokroić.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Szybka przekąska z tortilli
Przekąski
Grillowana mozzarella z dżemem malinowym
Przekąski
Grillowany camembert z sosem na bazie czerwonego wina i dżemu z owoców leśnych
Przekąski
Domowe chipsy ziemniaczane
Szybka przekąska z tortilli
Szybka i smaczna przekąska z tortilli z dodatkiem serka kanapowego , szynki o...
Odsłon: 49
Grillowana mozzarella z dżemem malinowym
Grillowana mozzarella to prosta, a jednocześnie bardzo smaczna propozycja na...
Odsłon: 48